04 ноември 2012 | Кафе пауза

Астрологијата и справувањето со стресот

Погледнете како секој од хороскопските знаци реагира на стресни ситуации и како се справува со нив.
Датум: 04 ное 2012
, Автор:

Филм: Фати го Американецот (Get the Gringo)

Филм за пријателството и преживувањето во непознат суров свет...

Како да ја претворите вашата запалка во мини мотор?

Визуелен водич за креативна употреба на истрошената запалка...

Како да ги избегнете најчестите грешки при декорирање на просторот?

Погледнете ги овие совети за декорирање и избегнете ги најчестите грешки следниот пат кога ќе го преуредувате вашиот дом.

Судено ли ни е?

Судбината е чудна работа. Не знаеш на кој пат ќе те однесе. Не знаеш каква одлука ќе треба да донесеш и дали е денес тој ден кога сите работи во твојот живот ќе се свртат наопаку. Дека животот ќе ти се смени за 360 степени...
Датум: 04 ное 2012
, Автор: