Поезија: Недостиг

Ми недостига еден топол поглед и цврсто држење за рака. Ми недостига сјајот на едни очи и храброста да им шепнам TE САКАМ.
Датум: 28 апр 2012
, Автор:

10 типови девојки со кои машките сакаат да излегуваат – дали сте една од нив?

Во оваа поделба накратко се опишани неколку типови девојки кои докажано го привлекуваат машкото внимание.
Датум: 28 апр 2012
, Автор:

Храна за побрзо совладување на утринскиот мамурлак

Не се работи за никакви магични состојки, туку станува збор за секојдневни вкусни продукти кои брзо ќе ви помогнат да се ослободите од мамурлакот.
Датум: 28 апр 2012
, Автор:

Патувајте во светот на музиката

Направете интернет турнеја низ најпознатите светски музички сајтови. Ако создавате музика, ако сте нејзин добар познавач или едноставно уживате во неа, тогаш сигурно ќе се пронајдете барем во еден од следните 10 предлози...
Датум: 28 апр 2012
, Автор:

Направете сами: балетанки со врв во различна боја

Со помош на овој краток туторијал можете брзо и лесно сами да ги „трансформирате“ вашите омилени еднобојни балетанки во балетанки со врв во различна боја.

Човекот кој живее без пари

Даниел Суело уште во 2000-та година се откажал од парите и заминал да живее во хармонија со природата.