Топ 5 содржини за изминатата недела (12.9.-18.9)

Кои се петте содржини што најмногу се читаа на Кафе пауза минатата недела?

Астрологијата и вашите психолошки бариери

Обидувајќи се да се заштитат од таквите чувства, некои хороскопски знаци решаваат да стават бариера пред себе, на тој начин не дозволувајќи им на луѓето да им ги повредат чувствата...

Реална улична уметност

На нив можете да го забележите секојдневието и обичните луѓе, како човек што гледа во небото или некој како го чисти валканиот ѕид.

Брендирање на брендовите

Станува збор за логоата на моќни компании во светот, но тие се целосно изработени од логото на своите конкуренти.