Топ 5 содржини за изминатата недела (15.8.-21.8)

Направивме селекција на петте најчитани содржини на Кафе пауза за изминативе седум дена.
Датум: 21 авг 2011
, Автор:

Креативни начини да ја покажете вашата љубов со помош на астрологијата и технологијата

Секој човек има потреба од внимание, па зошто да не ги искористите новите технологии за да му го затреперите срцето...

5 невообичаени примени на пастата за заби

Многу средства кои ги користиме во секојдневието имаат поширока намена од онаа која им е основна. Пастата за заби, освен за одржување на хигиената во вашата уста, можете да ја примените за уште неколку работи...
Датум: 21 авг 2011
, Автор:

Искривен опаш

Дев е горд сопственик на куче, но има еден мал проблем – неговото совршено милениче има крива опашка, а тоа ужасно му пречи.