Oстварете си ги соништата – направете план

Сами по себе соништата не ви вршат работа. Она што ви треба е план да ги остварите. Планот е всушност мапа по која треба да се раководите за да стигнете до целта - остварувањето на вашите соништа. Еве како да почнете со мапирање...
Датум: 23 мај 2011
, Автор:

Најскапото Ламборгини на светот „Sesto Elemento“

Најскапото и најелегантното Ламборгини на светот ќе се појави по одбрани светски салони при крајот на 2011 година. Моделот ќе се произведе во лимитирана едиција од околу 20 возила...

Рајска куќа на Ибица

Ибица е како парче од рајот, остров на задоволствата со најневеројатен природен предел. Водата таму е невообичаено сина и сè наоколу изгледа неверојатно, како да сонувате. Куќата Casa Jondal е дел од ова волшебно парче на Земјата.
Датум: 23 мај 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #32

Кога се будите со желба за онаа магична миризба, кога со замижани очи уживате во првата голтка и уживањето трае сè до последната... Очигледно, вие сте вистински љубители на кафето.
Датум: 23 мај 2011
, Автор: