10-nov-trend-vo-stiliziranje-na-kosata-frizuri-za-skrienata-buntovnichka-vo-vas-www.kafepauza.mk_
За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Остави коментар