Апстрактни цветови Апстракните цветови веќе неколку сезони се протегаат по модните писти, но оваа година најмногу ги пронајдовме во ревиите од Фенди, Диор, Александер Мекквин и Валентино.
За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела, цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзиниот начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Остави коментар