Фустан без рамки Овој можеби е и омилениот тренд на модните следбенечки поради откривањето и нагласувањето на рамениците. Суптилниот дизајн кој е застапен кај ваквите фустани е класика која се најде на ревиите од Ердем, Акне Студиос и Делпозо.
За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела, цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзиниот начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Остави коментар