Сите со нетрпение го очекуваат доаѓањето на новороденчето… Дури и кученцето!
За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Остави коментар