Зар не би било прекрасно да имате некој кој ќе ве гледа онака како што ова детенце го гледа кечапот?
За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Остави коментар