Мажу, добредојде дома. Јас се кријам некаде во куќата со пиштол на вода. Еве го и другиот… Губитникот готви вечера вечерва. Со среќа. – ХоХо, жена ти
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар