Драг мажу, зошто не ги јадеш проклетите крцкави слатки од ориз кои ги направив за тебе? Робував неколку минути за со свои раце да ги оформам тие вкусни деликатесни коцки за тебе. Но сепак, еве ги тука, во тавчето, не си ги пипнал. Што по ѓаволите? – Твојата прекрасна жена
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар