Твојата работа е никаква, но запомни дека јас сум супер. Знаеш што друго е супер? Проклетите гумени бонбони. Еве ти гумена бонбона.
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар