Розата не е добар симбол за љубов. Розите венеат. Нема да ти дадам ниту роза ниту цвеќе. Нашата љубов е засекогаш. Затоа еве ти телефон Nokia.
За авторот
Дипломиран електроинженер по телекомуникации кој во слободно време обожава да пишува. Животен сон ѝ е да го прошета целиот свет уживајќи во добра книга и пријатно друштво. Настојува од секоја ситуација да го извлече најдоброто и не може да замисли денот да ѝ започне без шолја вкусно кафе.

Остави коментар