xbox | Кафе пауза

Танцувајќи со невидливата светлина

Кинектот работи како камера која проектира инфрацрвени свела за да го детектира движењето. Овие светла се невидливи за човечкото око, но се гледаат под фотоапарат при користење инфрацрвена технологија.

Бескрајна забава со најдобрите Kinect игри за Xbox

Време е да станете од каучот, да направите малку место пред телевизорот и да започнете одлично да се забавувате.

Microsoft, заборави го Windows и одбранбената бизнис стратегија

Треба да престанете да ги форсирате сите да го користат Windows. Толку е лош што треба да го додавате зборот Windows пред секој продукт, како на пример Windows Phone 7. Ниту Apple го вика iPhone - „Mac OS X iPhone“...
Датум: 13 јан 2011
, Автор: