Интервју со Serpentine Fire

„Се надеваме дека ќе оставиме печат на македонската андерграунд сцена како бенд кој истрајал, има барем 5-6 албуми позади себе и многу концерти. Сакаме да бидеме бенд кој би влијаел на идните генерации и да бидеме инспирација за некој да направи поголем успех.“
Датум: 31 јан 2011
, Автор: