Утринско кафе во чаша-робот R2-D2

Вљубениците во серијалот „Војна на ѕвездите“ од неодамна добија можност утринското кафе да го пијат од неверојатната чаша-робот R2-D2.
Датум: 11 јан 2012
, Автор: