Red Bull Crashed Ice: Отворање на сезоната во Финска

Новата 14. по ред сезона на Red Bull Crashed Ice започнува со долго очекуваното враќање во Финска, каде што ќе се одржи трката закажана за првиот ден од февруари.
Датум: 29 јан 2014
, Автор: