Гледајте го „Inception“ низ сцени од лего коцки

Двајца корисници на Фликр, Profound Whatever и Ochre Jelly, инспирирани од неверојатните сцени, решиле истите да ги создадат од лего коцки. Конечниот епилог навистина изгледа неверојатно.
Датум: 30 окт 2010
, Автор: