Денс-спектакл со 3Д-мапинг во „Експо центар“

На специјалниот настан Illuminations, македонската публика за првпат имаше можност да ја проследи изведбата на унгарската денс-група „Фрилужн“ чие гостување го организира „Урбан клуб“. Тие се првата група што на светско ниво ги споила техниките за видео мапирање и интерактивното танцу
Датум: 22 дек 2013
, Автор: