Гранд кафе ја додели првата главна награда од пола милион денари

Продолжува наградната игра на Гранд кафе „Отвори и кеш освој“...
Датум: 06 ное 2017
, Автор:

Гранд кафе ги додели првите четири награди од по 50.000 денари

Во тек е големата наградна игра на Гранд Голд и Гранд Арома „Отвори и кеш освој!“ и веќе се доделени првите 50.000 денари на четворица љубители на ова кафе.
Датум: 12 окт 2017
, Автор:

Кампања која освојува

Најновата кампања за „Гранд Арома“ незапирливо го освојува целото внимание на потрошувачите и добива бројни признанија од поборниците на одличниот вкус уште во првите недели од емитувањето.
Датум: 02 апр 2014
, Автор: