„We always wanted something different“ – Моќна реклама на DIAS Shoes & Bags

Македонскиот бренд DIAS Shoes & Bags, кој е познат по производство на custom made чанти и чевли за мажи за жени, ја претстави својата нова реклама.
Датум: 20 сеп 2017
, Автор: