Dad’s pants | Кафе пауза

„Dad’s pants“ се панталоните што ќе бидат во тренд оваа сезона

Ако ви е доста од деновите поминати во тренерки или хеланки, а фармерките сè уште не изгледаат како удобен секојдневен избор, време е за „Dad’s pants“ - модел кој наскоро ќе биде многу тренди.