Наскоро доаѓа првиот паметен асистент за резервации на автобуски билети

Наскоро ќе се појави bus.mk, паметна платформа преку која лесно и едноставно ќе можете да ја најдете најсоодветната релација за вас и истата да ја резервирате.
Датум: 25 окт 2016
, Автор: