ТВ серија: Подобро јавете му се на Сал (Better Call Saul)

ТВ серија која е произлезена од позната „Breaking Bad“...

Како ќе завршеше „Breaking Bad“ ако сѐ беше сон?

Видео кое претставува микс помеѓу сериите „Malcolm in the middle“, „Breaking Bad“ и „Newhart"...

Кул факти за серијата „Breaking Bad“

Главниот актер во серијата, Брајан Кренстон има истетовирано тетоважа со логото од Breaking Bad, на прстот каде што се носи бурма.