Специјална априлска понуда од „Близу“

Сите нови корисници кои ќе потпишат договор до 30 април го добиваат пролетниот промотивен пакет „Делукс“, во кој се вклучени сите три услуги на операторот.
Датум: 01 апр 2014
, Автор: