„Денот се познава по утрото!“

Black’n’Easy е автентично турско вкусно кафе кое ги буди умот и сетилата, а се подготвува за помалку од една минута, во три брзи чекори – 1) истури, 2) промешај, 3) пиј!
Датум: 07 фев 2020
, Автор: