Call of Duty: Black Ops

„Activison“ навистина се надмина себеси правејќи го новото неверојатно продолжение од видеоиграта Call of Duty. „Black Ops“ на пазарот се појави на 9 ноември и веќе на првиот ден оствари рекорд во продадени копии...
Датум: 03 дек 2010
, Автор: