Второ издание на македонскиот дабстеп фестивал Bass Platform

На 21-ви декември во Капан Ан, ве очекува вечер исполнета со одличен звук. На сцената ќе се појават Basscatz, DJ Owlie и MC Slim од Бугарија, додека како домашна поддршка ќе настапат Аномалија Натива и Драш.
Датум: 10 дек 2013
, Автор: