Најавено петтото издание на AllWeb

Квалитетните говорници и актуелните теми навестуваат врвна конференција.
Датум: 12 сеп 2016
, Автор:

ALLWEB – Конференција за ера во која не се може без дигитални комуникации

Приказната на AllWeb, единствената конференција посветена на дигитален маркетинг во Македонија, продолжува четврта година по ред. Повеќе од петнаесет говорници на 13 ноември...
Датум: 26 авг 2015
, Автор:

Скоро половина македонски корисници се на Фејсбук повеќе од 3 часа на ден

44% од македонските корисници поминуваат 3 и повеќе часа дневно на Фејсбук, покажаа резултатите од првото сеопфатно истражување за ставовите и однесувањето на македонските корисници на оваа социјална мрежа.
Датум: 11 ное 2013
, Автор: