онлајн состанување | Кафе пауза

14 начини да останете безбедни додека користите веб-сајтови за запознавање и љубовни состаноци

Доколку барате романса, но сте немале многу среќа, можеби ќе сакате да го пробате модерниот метод – онлајн состанувањето.

Колку долго треба да се допишувате при онлајн запознавање, а кога е веќе премногу?

При средба, може да се случи, дури и кога добро ви одел разговорот, да сфатите дека не сте компатибилни како личности.

8 совети од луѓе кои ја пронашле својата љубов онлајн

Можноста за среќавање луѓе онлајн им го олесни животот на многумина. Сепак, и оваа можност треба да се искористи паметно.

3 заблуди поради кои ќе ја пропуштите можноста да го најдете совршениот партнер онлајн

Барањето љубов онлајн во некои земји одамна е хит, а веќе и кај нас. Не пропуштајте да го запознаете потенцијалниот партнер на таков начин само поради заблуди.

4 нешта што треба да ги знаете ако ве привлекува интелигенцијата

Има нов термин за оние кои се секусално привлечени од интелигенцијата...

10 љубовни предвидувања за 2011

Влезете малку поподготвено на полето на љубовта во 2011. Да видиме што предвидуваат експертите за љубовта оваа година.
Датум: 10 јан 2011
, Автор: