Квентин Тарантино | Кафе пауза

Филм: Омразената осумка (The Hateful Eight)

Филм за двајца ловци на награди кои ќе се најдат во ситуација без излез

Филм: Џанго разузданиот (Django Unchained)

Филм за потрагата по слобода и одмазда