Денот на жената | Кафе пауза

7 филмови со женски ликови кои ќе ве потсетат на сопствената сила и моќ

Иако големината и силата на жената треба да се слават секој ден, Меѓународниот ден на жената е прекрасен потсетник за филмските приказни за жените кои се вечна инспирација.

6 едноставни идеи за подарок за Денот на жената

За да им изразите благодарност на жените во вашиот живот, овие неколку едноставни и уникатни идеи за подароци ќе ви помогнат да им покажете колку ви значат.