Скорпија | Кафе пауза - Part 6

Скорпија и овен – љубовна комбинација

Кога луѓе со влијание од планетата Марс стапуваат во љубовна врска, тие се како двајца војници на бојно поле – или се верни сојузници или смртни непријатели.
Датум: 27 окт 2010
, Автор:

Астролошки профил на родените во знакот скорпија

Велат дека очите се прозорци на душата, а кога ќе погледнете во очите на некоја скорпија ќе почнете да верувате во таа мисла.

Вага и скорпија – љубовна комбинација

И вагата и скорпијата се победници, кои не се откажуваат од своите замисли.
Датум: 17 окт 2010
, Автор: