Маглината Медуза во соѕвездието Близнаци e остаток од галактичка супернова, ѕвезда која се верува дека експлодирала пред околу 30.000 години
За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Остави коментар