Ова е нова перспектива на славната колепка so ѕвезди „Столбови на создавањето“ – темните области ги претставуваат ѕвездите кои наскоро ќе почнат да сјаат
За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Остави коментар