12 јуни 2023 | Кафе пауза

Полчасовната дремка во текот на денот нуди бројни придобивки!

Брзиот живот остава многу малку време за попладневен одмор. Сепак, одвојувањето половина час време за дремка не само што е пожелно, туку е и многу корисно според експертите.

Откажете се од овие работи за да можете да го живеете животот што го заслужувате!

Што е она што ве спречува да го живеете животот што го заслужувате? Не заборавајте дека ниту една ситуација, ниту една личност, ниту еден настан немаат моќ да ве натераат да се чувствувате лошо - освен ако вие не дозволите!