04 мај 2023 | Кафе пауза

Кои се 10-те најголеми острови во светот?

Мало потсетување на часовите по географија...

Кои се најчестите токсични мисли и ограничувања кои самите си ги поставуваме?

Токсичниот начин на размислување се развива како резултат на воспитувањето, околностите и разните искуства во минатото кои можат да испратат одредена негативна порака за нашите вредности или способности...

На кои 6 хороскопски знаци најмногу ќе им влијае затемнувањето на Месечината на 5 мај?

Затемнувањето на Месечината на 5 мај ќе биде под влијание на затемнувањето на Сонцето на 20 април, кое донесе кризи и борби за моќ.