13 февруари 2023 | Кафе пауза

Дали е родена личноста која може да живее до 150 години?

Прочитајте за оптимистичките визии на група научници од Харвард!

Кои се најважните елементи на исполнетиот живот?

Прочитајте за значењето на зборовите „смисла“ и „цел“ во животот!