03 јуни 2022 | Кафе пауза

Дали траумата може да предизвика губење на меморијата?

Истражувањата покажале дека постои врска помеѓу емоционалната, психолошката или физичката траума и меморијата.

Нови предизвици за овие 3 хороскопски знаци во јуни!

Откријте за кои хороскопски знаци станува збор!

Тест: Изберете мистично око и откријте за каква личност ве сметаат другите

Препуштете се на интуицијата и изберете една од овие три слики!