28 април 2022 | Кафе пауза

Бамбус или памук: Кој материјал е подобар за животната средина?

Се одлучивте за етичко и одржливо купување и затоа сакате да ги одбегнете производите кои претставуваат потенцијална опасност по животната средина?

Преку глава ви е од обврските и работните задачи? Еве како да се справите со нив!

Дали сте ги искусиле моментите кога сите го бараат вашето внимание, а вие не можете повеќе да издржите и мислите дека главата ќе ви експлодира?

Кои ќе бидат најсреќните хороскопски знаци за време на затемнувањето на Сонцето?

Затемнувањето ќе ни донесе силна енергија која навестува големи промени!