18 октомври 2019 | Кафе пауза - Part 2

Нова волонтерска еко-акција на Пивара Скопје: Пиварци и пријателите исчистија неколку километри од кејот на Вардар

Во најновата еко-акција волонтерите на Пивара Скопје исчистија неколку километри од кејот на реката Вардар во скопските општини Аеродром и Гази Баба.
Датум: 18 окт 2019
, Автор:
12