ТВ серија: Низа несреќни настани (A Series of Unfortunate Events)

По загубата на своите родители во мистериозен оган, трите деца Боделер ќе почнат да откриваат темни тајни за своите семејство и да се борат за својот живот

Чудесна, независна и искрена: Откријте сè за жената родена во знакот Водолија

Дознајте кои се главните карактеристики на овие жени, и што е она што ги прави уникатни и поразлични.

Зошто жените се сметаат за лоши возачи?

Сигурно веќе имате слушнато дека жените се полоши возачи во однос на мажите и на некој начин ова е точно, но не сосема.

Фотографии од 50-тите години ни откриваат како бебињата патувале во авионите

Авиокомпаниите треба да се трудат да бидат што е можно попријатни за сите патници, вклучувајќи ги и бебињата.
12