Отсега вашите цвеќиња ќе можат да си имаат свое сопствено облаче за дожд

Станува збор за „Rainy Pot“, направа која има слатка форма на облаче и која служи како филтер кој ја претвора водата во капки дожд.

Психолошки тест: Дали сте надарени?

Овој интересен тест ќе ви покаже дали сте „шарена зебра“, односно дали на некој начин се издвојувате од останатите луѓе.

Прекрасен почеток на пролетта со неверојатно затемнување на сонцето

Погледнете како тоа изгледаше затемнувањето на сонцето ширум светот...

Пролетна диета: Најлесниот начин да ги изгубите „зимските“ килограми

Со доаѓањето на првиот пролетен ден доаѓаат и мислите за губење на вишокот килограми кои сме ги насобрале во текот на зимата, но кои успешно биле скриени од зимската облека.

3 златни правила за нанесување пудра кои секоја жена треба да ги знае

Постојат неколку трикови за правилно нанесување течна пудра кои секоја жена треба да ги знае.