21 декември 2014 | Кафе пауза

Вечна мистерија: Зошто затворените мажи магнетски нè привлекуваат?

Таинствени се, не зборуваат многу, тешко се доверуваат, често се отсутни, се исклучуваат од разговорот и одлетуваат во својот сопствен свет. Зошто овие мажи се толку привлечни?

Божиќни украси од празни тегли

Ако имате креативна страна и љубов спрема рачните изработки, зошто не ги направите сами украсите овој Божиќ? Со нив може да го украсите домот или да им ги дадете на вашите најблиски како Божиќни подароци.
Датум: 21 дек 2014
, Автор:

Модерно дизајнирани дневни соби во сиво и жолто

Сивите тонови најчесто се комбинираат со бело и црно, но додавањето на жолта боја на ентериерот му дава свежина и разиграност.

Домашно какао, преполно со здравје

Топол зимски пијалак кој ќе ви помогне во борбата против студенилото...

Прегратките можат да ни помогнат во борбата со стресот и инфекциите

Дали е доволно само една прегратка на ден да ни помогне во одржување на нашето здравје?