7 знаци дека сте потајно несреќни

Постојат одредени навики и однесувања кои хронично несреќните луѓе постојано ги практикуваат и според нив може многу лесно да се препознаат.

4 жешки начини да носите облека од вашето момче

Понекогаш пребарувањето низ женскиот плакар може да биде многу напорно, особено ако целата гардероба е во хаос, но од друга страна поголемиот дел од мажите го одржуваат својот шкаф беспрекорно среден.

Кога нема да го добиеш она што го сакаш…

„Верувај дека кога одговорот е 'не', на патот те чека едно подобро 'да'.“
Датум: 08 дек 2014
, Автор:

Ја навредувал во училиште, пораснале, ја поканил да излезат и еве што му одговорила

Погледнете како, по 8 години, оваа девојка му вратила на дечкото кој ја навредувал.
Датум: 08 дек 2014
, Автор: