23 октомври 2013 | Кафе пауза

20 смешни и нелогични поплаки на туристи

Не треба да биде дозволено топлес сончање на плажата. Тоа беше многу вознемирувачко за мојот маж, кој сакаше само да се релаксира.

10 факти за Едгар Алан По кои досега не сте ги знаеле

Едгар Алан По е американски автор, поет, критичар, еден од претставниците на романтизмот во американската литература, најмногу познат по своите кратки раскази.
Датум: 23 окт 2013
, Автор:

Направете сами: Масичка од гајби за вино

Доколку за домот ви е потребна масичка за кафе, нема потреба да фрлате многу пари купувајќи нова од салон за мебел.

Што се случува додека чекате да ви се вчита видеото на Јутјуб?

Кусото анимирано видео, насловено како „Progressbar“ е дело на Винсент Брокваир и ни прикажува што всушност се случува додека чекаме целосно да ни се вчита видеото на Јутјуб...

Книга: „Забавата може да почне“ – Николо Аманити

Каде една сатанистичка секта би нашла соодветна публика за сериозен потфат и каде еден писател би нашол солиден материјал за новата книга ако не најголемата забава во историјата на Италија?