20 април 2013 | Кафе пауза

Гладни хрчачиња

Внимателно, оваа галерија од слатки гладни хрчаци може да ве натера да си купите ново домашно милениче или пак да почнете да ја криете подобро храната од она кое веќе го имате. :)
Датум: 20 апр 2013
, Автор:

Шик очила за сонце со впечатливи декоративни елементи

Модните писти го пренесоа трендот на улиците, па веќе на лицата можеме да видиме впечатливи додатоци кои ги красат рамките, што ги прави очилата за сонце задолжителен и маркантен моден додаток.
Датум: 20 апр 2013
, Автор:

Книгите како храна за душата

Јас и пишаниот збор сме одличен пар. Знаеме да направиме договор, да имаме разбирање. Некој некаде запишал: „Носи го стариот капут, но купи си нова книга“. Но, која девојка не би сакала нов капут секоја сезона!?
Датум: 20 апр 2013
, Автор:

Најслаткиот начин да дадете отказ

Крис Холмс бил вработен на аеродром, но раѓањето на синот го натерало да сфати дека треба да работи нешто за коешто има страст и да го реалира неговиот сон - своја продавница за торти.

Вкусен клуб сендвич со путер од кикирики, џем и банана

Превкусен појадок за совршен почеток на денот...