19 февруари 2013 | Кафе пауза

Кози кои врискаат како луѓе

Нема потреба од коментар. Едноставно пуштете плеј и уживајте во компилацијата од „човечки“ кози. :)

Ѕидот „Те сакам“ во Париз

Ѕидот „Те сакам“ се наоѓа во центарот на градината „Abbesses“ на Монмартр во Париз, а зафаќа површина од 40 квадратни метри и направен е од 612 емајлирани плочи.

Митови за заштедување на горивото

Покрај сите „испробани и вистинити“ совети за заштеда на горивото, постојат неколку кои можат да ве однесат во сосема спротивна насока.

Моќна ламба во форма на книга

Лумио (Lumio) е мултифункционална ламба со одличен дизајн и моќна технологија. Составена е од ЛЕД светилки, кои функционираат кога ќе се отвори книгата...
Датум: 19 фев 2013
, Автор:

Моќта на пенкалото: 5 научни причини да пишувате повеќе

Различни форми на пишување покажале ефекти како подобрување во учењето, намалување на анксиозноста, полесно справување со траума...

15 начини да ја освоите секоја девојка

Овие 15 совети ќе ви помогнат повеќе да не правите грешки со жените кои сакате да ги привлечете.

Зошто кучињата си го лижат носот?

Кога кучето си го лиже сопствениот нос, тоа може да изгледа симпатично и да изнуди насмевка на лицата на луѓето, но вашиот пријател не го прави тоа со таква цел.