Двојничка (Ringer)

ТВ серија за прикривање на криминалот со нов, користејќи ја физичката идентичност како бесплатна карта за впуштање во туѓ живот и напуштање на проблемите од својот поранешен...
Датум: 15 мар 2012
, Автор:

Фантастични ремикси од звуците во „Господарот на прстените“

Без додатни звуци, од оригиналните саундтрак-песни и репликите на глумците, Питер Џексон направил видео спотови...

Риби и близнаци – пријателска комбинација

Ќе има моменти, кога близнакот ќе ѝ каже нешто на рибата на мајтап, што може да ја заболи како нож в срце.

Интервју со бендот „Melissa Macedonia“

„Melissa“ е метал бенд кој веќе две години постои на македонската андерграунд сцена. Тие започнуваат како трио, бидејќи првиот состав на бендот го сочинуваат Никола Пејоски, Љупчо Стефаноски и Бојан Јованоски...
Датум: 15 мар 2012
, Автор:

Умници – што да се прави со нив?

9 од 10 луѓе имаат барем по еден заглавен умник, додека третина од популацијата ги нема воопшто.
Датум: 15 мар 2012
, Автор:

Што мислат мажите за бојата на вашиот кармин?

Пред да ги обоите усните, земете ги предвид советите на Мет Бин, уредник во магазинот за мажи „Men’s health“, во врска со машката перцепција за разните нијанси кои ја красат женските уста.

Незаборавни филмски реплики

„Ќе му направам понуда, која нема да може да ја одбие.“ - Марлон Брандо како Дон Вито Корлеоне во култниот „Кум“
Датум: 15 мар 2012
, Автор:

Mравките во едно поинакво светло

Талентираниот руски уметник Андреј Павлов изработил чудесни макрофотографии, во кои верувале или не, мравките се вистински. Ако се водиме по неговите фотографии, слободното време на мравките, по многу наликува на нашето.
Датум: 15 мар 2012
, Автор: